"Amatøren og Eksperten Taler Om" træning med Martin Mortensen

Velkommen til 2ned-Magasinets første afsnit af programmet "Amatøren og Eksperten Taler Om". En podcast hvor vi som amatøren vil tage en samtale med en ekspert, som kan gøre os klogere indenfor et givent emne, som I har valgt. Intet emne er for stort eller småt, så længe det er cykelrelateret. Vi hører meget gerne fra jer, hvis I har et emne, I ønsker at blive klogere på. Formålet med programmet er at gøre livet på rammen endnu bedre for os alle.

Tryk på billedet for at lytte dagens afsnit på soundcloud (eller find den på spotify eller Apple Podcast "2ned-Magasinet") 
Amatøren og eksperten taler om træning med Martin Mortensen

Dagens afsnit
I dette første afsnit har vi taget en snak med den tidligere professionelle cykelrytter og nuværende træner Martin Mortensen. Programmet er det første i en række af tre programmer omhandlende træning, som vil udkomme i løbet af de kommende uger.

Martin kommer blandt andet ind på, hvad der virkede for ham, da han selv cyklede som professionel, og hvordan han nu arbejder med sine unge ryttere på Vejle Idrætsefterskole og i Herning Cykelklub. Han formidler det på en måde, så tilgangene nemt kan implementeres i dit eget træningsprogram. Som en ekstra bonus til de tørstige, kan du høre, hvordan Martin forklarer, at en øl måske ikke er så tosset igen efter en god træning.

Martin Mortensen, træner på VIES og i Herning Cykelklub

Gratis E-bog med råd om træning
HUSK, at du ved tilmelding til 2ned-klubben vil modtage vores e-bog omkring træning, som er blevet skabt på baggrund af de samtaler, vi har haft med de tre trænere Martin Mortensen, Mads Frank og Christian Jersild. Her har vi samlet de mest håndgribelige råd, vi har taget med os fra de tre interviews.

God fornøjelse.

Vh
Henrik