Vær en del af fællesskabet

Bliv medlem i dag

Ikke meget slår følelsen af at være medlem af et fællesskab. 2ned-klubben er skabt for at sikre, at vi kan give vores trofaste følgere noget ekstra. Det er naturligvis fuldstændig gratis at være medlem. Formålet med klubben er at skabe et stort dansk cykelfællesskab.

Mere end blot et navn på en liste!

Vi ser vores medlemmer som alt andet end blot et navn på en liste, vi vil mødes med vores medlemmer. Vi vil høre jeres meninger og idéer. Det er medlemmerne, der skal være med til at forme 2ned-klubben. Vi kigger løbende på muligheder, der vil gøre det endnu sjovere at være medlem. Vi er blandt andet ved at forberede nogle social rides, som kommer til at finde sted hen over sommeren. Vi vil snakke med jer og cykle med jer.

Cykler du nord for Aarhus?

Så sving hellere end gerne ind forbi kontoret på Ravnsøvej 7 i Risskov. Vi giver en kop kaffe!

Desuden vil kontoret også fungere som showroom, når vores første kollektion: "Ukendt" lander til april. Så her har du mulighed for fysisk at komme ind og prøve tøjet.