Vær en del af fællesskabet

2ned-Klubben

Ikke meget slår følelsen af at være medlem af et fællesskab. 2ned-klubben er skabt for at sikre, at vi kan give vores trofaste følgere noget ekstra. Det er naturligvis fuldstændig gratis at være medlem. Formålet med klubben er at skabe et stort dansk cykelfællesskab.

Mere end blot et navn på en liste!

Vi ser vores medlemmer som alt andet end blot et navn på en liste, vi vil mødes med vores medlemmer. Vi vil høre jeres meninger og idéer. Det er medlemmerne, der skal være med til at forme 2ned-klubben. Vi kigger løbende på muligheder, der vil gøre det endnu sjovere at være medlem.

Et godt eksempel på en af fordelene ved at være medlem er, at du bliver inviteret til alle vores 2ned Social Ride-events, før vi gør opmærksomme på disse events på de sociale medier.

Cykler du nord for Aarhus?

Så sving hellere end gerne ind forbi kontoret på Ravnsøvej 7 i Risskov. Vi giver en kop kaffe! Og kan fortælle dig om vores nyeste projekter og kommende produkter, mens vi også er lydhør overfor dine forslag til, hvad 2ned-klubben skal kaste sig over af nye spændende tiltag eller events.

Desuden fungerer kontoret også som vores showroom, så du er mere end velkommen til at komme og prøve produkterne fra Ukendt Kollektionen.

Hurtig levering

Levering på 1-3 hverdage

Tilfredshedsgaranti

Fuld returret på alle produkter