Velkommen til 2ned-Magasinet

Magasinet for alle jer der cykler

Vi elsker cykling på alle niveauer. Vi elsker cykelryttere på alle niveauer. I 2neds cykelunivers skal der være plads til alle danske cykelryttere, uanset niveau og erfaring. Vi har skabt 2ned-Magasinet på en opskrift kombineret af stor nysgerrighed for cykelsporten og ønsket om at inspirere og hjælpe andre danske cykelryttere. Vi forsøger at være de ukendte rytteres stemme og arbejde for bedre ture for os alle på rammen.

Derfor skal du heller ikke holde igen, hvis du har forslag til, hvad vi kan bringe i 2ned-Magasinet, vi tager med glæde imod inputs, kritik og aktuelle idéer. 2ned-Magasinet er for alle, der cykler.

Magasinet er i konstant udvikling, og vi forsøger løbende at komme med nye programserier med det formål at inspirere og hjælpe cykelryttere på alle niveauer. Den første programserie i Magasinet hedder ”Amatøren og Eksperten Taler Om”, den kunne måske lige så godt have heddet ”alle de danske cykelrytteres brevkasse” for her ønsker vi netop at tage fat på emner, som I gerne vil blive klogere på.

Amatøren og Eksperten Taler Om

Træning med Martin Mortensen

Hør første afsnit af "Amatøren og Eksperten Taler Om" hvor vi har besøgt den tidligere professionelle cykelrytter og nuværende træner Martin Mortensen til en snak om træning.

2ned-Magasinet

2ned: Fra idé til virkelighed

Læs mere om, hvordan idéen til 2ned opstod under en kold novembertur i 2020.

Amatøren og Eksperten Taler Om

Træning med Mads Frank

Hør andet afsnit af "Amatøren og Eksperten Taler Om", hvor vi har besøgt Mads Frank fra Frank Institute of Sports til en snak om træning.

Vægttab: Råd og Myter

Vægttab: Råd og Myter

I sidste uges artikel kom vi omkring alt det basale i forbindelse med et vægttab, og har du ikke allerede læst den artikel, vil jeg anbefale, at du...

Læs mere