Hvad er "Amatøren og Eksperten Taler Om"?

"Amatøren og eksperten taler om" er et koncept, som er affødt af vores egen nysgerrighed på cykling, og vil være et tilbagevendende emne i Magasinet. Optimering og cykling går hånd i hånd, og har sendt professionelle cykelryttere ud i alt fra vindtunnel til barske overlevelsesture med BS Christiansen. Vi er ikke professionelle, end ikke i nærheden, men derfor kan vi godt optimere og blive klogere. Det forsøger vi at blive i ”Amatøren og eksperten taler om”.

Her rækker vi ud til forskellige eksperter på forskellige områder og vender alle mulige emner, som kan hjælpe os som motionscykelryttere og forhåbentlig også hjælpe mange af jer, som ser eller lytter med.

Tilgangen er, at vi møder eksperterne med vores begrænsede viden omkring de pågældende emner uden alt for meget forberedelse. Det kan lyde dovent, men sådan skal det ikke forstås. Hensigten er at skabe en samtale, som er inkluderende for massen i dansk cykling.

Derfor ønsker vi ikke at eliminere spørgsmål i forberedelsen, som kan være til stor hjælp for de mindre erfarne ryttere, selvom spørgsmålene måske kan virke ret banale for de mere erfarne ryttere. Vi prøver at skabe de samtaler, som flest mulige motionsryttere kan få gavn af. 

Hvilke emner tager vi så op? Sandheden er, at ingen emner er for store eller små, så længe de omhandler cykling, og vi tænker, at det har en vis relevans for landets motionscykelryttere. Kontakt os endelig, hvis du har et emne, som du gerne vil blive klogere på. Måske er det dit emne, som bliver vendt i "Amatøren og Eksperten taler om" næste gang.