Lad os cykle sammen.

Magien starter, når vi cykler side om side, her får vi muligheden for at lære hinanden at kende, dele historier og opleve turen sammen. Vi forcerer det samme terræn, de samme stigningsprocenter og det samme underlag. For en stund er vi sammen. For en stund jagter vi i fællesskab den unikke forbindelse, man kun kan opleve i en velfungerende cykelgruppe. Kom og jagt momentet af frihed sammen med os. Kom og vær en del af 2neds Social Rides.

Vores Social Rides er altid no-drop. Vi ønsker ikke at ekskludere nogen, hverken fra højeste eller laveste niveau. Alle er inviteret – Præstationen kommer for en stund i anden række. I stedet kan du udvide din horisont, møde nye cykelryttere og nyde en dag på rammen, hvor du bare skal hygge dig i gruppen og følge turguiden, som viser vej forrest. Bagerst vil der altid være en ”bagstopper”, som sørger for, at alle kommer med rundt.

No-drop

2ned Social Ride - Gravel

Igen i år rejser vi landet rundt med 2ned Social Ride - Gravel for at afvikle social rides i forskellige dele af landet, hvor vi ikke normalt cykler. Til disse arrangementer vil der altid være en lokal guide, som har lavet en skræddersyet rute til lejligheden, arrangementet forlænges efter turen, da fællesspisning på en lokal café eller et bryghus altid indgår i disse arrangementer. Derfor skal der købes billet for at deltage. Ellers køres der i samme ånd som under alle andre 2ned Social Rides, det er no-drop, det er cykling og det er superhyggeligt! De første tre ture er allerede offentliggjort, og der vil blive opdateret løbende.

LÆS MERE

2neds Mandagsruller - Risskov

Hver mandag klokken 17.00 cykler vi 50-60 km på en forudbestemt rute på landevejen fra vores kontor på Ravnsøvej 7, 8240 Risskov. Alle er velkommen og arrangementet er gratis. Det er vanen tro no-drop, og der vil altid være en guide forrest i gruppen og en ”bagstopper” bagerst, der sørger for, at ingen bliver efterladt ude på vejen. Efter turen kan man, hvis man har lyst, komme med indenfor til en kop kaffe eller en sodavand, og har også her muligheden for at se og købe produkterne fra Ukendt-kollektionerne. Til de interesserede, har vi oprettet en Facebook-gruppe hvori ruten altid bliver lagt op senest søndag.

Gå til Facebook-Gruppen

2ned i København og Odense

Sammen med et stærkt hold af københavnske og odenseanske 2ned-ambassadører arbejder vi på to nye og faste Social Rides i København og Odense. Det bliver Social Rides afviklet i samme ånd som 2neds øvrige social rides rundt omkring i landet. No-drop, hygge og åbent for alle cykelryttere på tværs af niveauer. Mere info følger i den nærmeste fremtid.

Featured collection

2ned Social Ride