På jagt efter frirum

Om 2ned

2ned er et Aarhus-baseret cykeltøjsbrand skabt på den følelse af frihed som de bedste cykelture giver dig. Turene hvor du glemmer tid og sted og bliver ét med cyklen, naturen og dine omgivelser. Vi ønsker at bidrage til frirummet. Først og fremmest via vores cykeltøj, hvor vi med stor fokus på komfort og funktionalitet udvikler hvert eneste produkt helt fra bunden sammen med vores italienske konstruktører, på baggrund af den feedback vi får fra kunder og ambassadører. Dernæst via vores platform, som vi bruger til at vidensdele via vores podcast og skabe sociale arrangementer rundt omkring i landet med 2neds Social Rides og Mandagsrulleren.

Hvorfor 2ned?

For os er cykling mere end blot en sport, det er et frirum. Et frirum fra hverdagens møder, mails, stress og jag. Et frirum hvor du kan tømme hovedet. Cyklen blev vores ven, da vi begge - to kammerater - var et mørkt sted i livet. Terapitimer uden beregning. Vi forelskede os i landevejen og gruset. Vi genfandt roen, selvtilliden og glæden. Vi opdagede cykling, og startede 2ned.

2ned er ikke et opråb mod den gode præstation, vi beundre den gode præstation, og konkurrence vil- og skal altid være en del af cykling. Men præstationen er ikke alt, nogle gange er turen ud i friheden nok i sig selv. Du behøver ikke undskylde et lavt watttal eller en lav gennemsnitsfart. Du behøver ikke altid være den bedste, den hurtigste og stærkeste. Vær dig selv, nyd turen og sluk cykelcomputeren. Bare en gang i mellem. Sæt hverdagen på pause. Sæt hverdagen 2ned - bare for et øjeblik.

UKENDT

Når vi trækker i cykeltøjet, spænder hjelmen og klikker i vores pedaler, er vi alle ens. Folk ser en cykelrytter, og lige der på rammen er det, hvad vi er. Samfundsklasser, ekkokamre og social status er for en stund sat på pause. Hvem du er, hvor du kommer fra, og hvad du lavede i går, er fuldstændig underordnet. I stedet defineres du af, hvordan du agerer lige nu og her. Hvor meget kan du træde? Hvordan opfører du dig? Hvordan bidrager du til gruppen? Det er dig, din cykel og dine omgivelser, så er det op til dig at bestemme, hvordan du gerne vil fremstå. Hvordan du gerne vil opfattes. Vi har alle mødt en ukendt rytter derude, det gør vi på hver eneste tur. Nogle gange passerer man dem bare, andre gange hilser man, og en gang i mellem bliver den ukendte rytter måske din ven. Hvordan vil du opfattes, næste gang du er den ukendte rytter?