ALLE UD - ALLE HJEM

Grundtankerne bag 2ned blev skabt over en varm kop kaffe efter en kold cykeltur med kammeraterne i november 2020. I vores gruppe var der motionscykelryttere på forskellige niveauer, men fælles for os alle var, at netop disse gruppeture var højdepunkterne i vores cykelkalender. Gruppeturene var hellige. På disse ture var der intet krav om fart. Kunne man cykle, kunne man være med. Rendyrket kammeratskab og fællesskab samlet omkring vores fælles interesse: Cykling.

Disse værdier kunne to af os ikke slippe, og kort efter var vi i gang med at skabe et nyt dansk cykeltøjsbrand kaldet 2ned, som skulle baseres på netop den mangfoldighed og fællesskab, man oplever under gruppeturene og i social rides rundt omkring i det danske cykelmiljø.

2ned handler om at nyde og opleve cykelturene sammen. Pleje og skabe nye relationer. Dele oplevelserne på rammen. Dele nuet.Derfor har vi rakt ud til en lang række cykelryttere rundt omkring i hele landet, for at lytte og derefter forsøge at skabe det cykeltøjsbrand, som cykel-Danmark har brug for.

2ned: Fra idé til virkelighed

Læs hele historien, om hvordan to kammerater, under en kold cykeltur, fik idéen til 2ned.

Læs Mere

Vi vidste helt fra starten, at vi ville mere end blot at lave cykeltøjet, vi ville bidrage positivt til den danske cykelkultur. Den ambition kombineret med vores store nysgerrighed for cykelsporten har dannet grundlag for 2ned-Magasinet. I magasinet vender vi relevante emner, store som små, alt sammen omhandlende cykling. Kan vi gøre dit cykelliv en smule lettere, tjener Magasinet sit mål.

Kontakt os på de sociale medier eller her på siden, hvis du har et vigtigt emne.

Kontakt os her

UKENDT-KOLLEKTIONEN

Udviklingen af cykeltøjet var en længere rejse, end vi nogensinde havde regnet med. Hele
2021 gik med at teste, udvikle og undersøge forskellige kvaliteter og kombinationer af metervarer for at sikre den helt rigtige kvalitet og komfort i cykeltøjet. Til tider har det været en udmarvende og frustrerende proces. Men vi har aldrig overvejet at gå på kompromis med kvaliteten. Helt fra starten havde vi lovet hinanden, at vi ikke ville sætte produkter i verden, inden vi havde ramt et niveau, hvor både os selv samt vores mange testpersoner var begejstret.

Det niveau tør vi godt sige, at vi har ramt nu. Derfor må du ikke gå glip af UKENDT-kollektionen.