"Amatøren og Eksperten taler om" træning med Mads Frank

Velkommen til andet afsnit af 2ned-Magasinets program ”Amatøren og Eksperten taler om”. I dag taler vi igen om træning, det gør vi, da en klog mand fortalte os, at hvis vi skulle tale træning, var det vigtigt, at vi fik flere forskellige perspektiver med, da det er meget individuelt, hvad der virker for folk og hvilke træningsteorier folk arbejder ud fra. Så vi har i alt lavet tre afsnit om træning med tre forskellige tilgange. I dag tager vi så hul på nummer to i rækken.

Fremover vil vi forsøge at udkomme med et nyt afsnit hver mandag i vores podcast 2ned-Magasinet, så hvorfor ikke tilmelde sig som subscriber på podcasten, således du ikke glipper noget? I den her uge optager vi to nye samtaler. Én om gravel og en om cykeloplevelser. Det kan I godt glæde jer til. Husk at I kan være med til at bestemme, hvilke emner vi skal tale om i ”Amatøren og Eksperten taler om”, ved at kontakte os enten via mail: kontakt@2ned.dk , tlf: 24273983 eller via de sociale medier. 

Lyt afsnittet med Mads Frank ved at klikke på billedet:Dagens afsnit

Tilbage til dagens afsnit. I dette andet afsnit af ”Amatøren og Eksperten taler om” har vi besøgt Mads Frank i hans lokaler i Odense til en snak om træning. Mads er selv aktiv ultrarytter, og med to danske mesterskaber i 24-timers distancen og flere flotte præstationer internationalt, må han betegnes som en af Danmarks allerbedste ultraryttere.

Til dagligt driver han Frank Institute of Sports hvor de hjælper ryttere, atleter og motionister med at opnå forbedringer, hvad enten det er via coaching, træning, bikefit eller test.

Mads er meget teoretisk anlagt, men formidler det på en måde, så det er til at forstå selv for en autodidakt som mig. Giv det et lyt, og husk, at hvis du gerne vil prøve nogle af disse træningsmetoder eller intervaller af, har vi samlet det hele i en gratis e-bog til dig på: https://www.2ned.dk/pages/2ned-klubben-tilmelding

God fornøjelse.

Vh
Henrik