Amatøren og Eksperten taler om #sharetheroad m. Casper Svanemose fra Continental

I dette afsnit snakker med Casper Svanemose fra Continental om det vigtige budskab: Vi deler vejen. Vi taler nemlig om deres projekt #Sharetheroad.

Et projekt der ganske enkelt går ud på at sprede mere respekt, hensyn og kærlighed i trafikken. Målet er 0 ulykker, 0 tilskadekomne og 0 dræbte i trafikken. Og så ønsker de at komme den fjendskab, der hersker nogle steder på nettet og ude på landevejene mellem cyklister og bilister fuldstændig til livs.

Continental er en af verdens førende dækproducenter og leverer således kvalitetsdæk både til biler og cykler, derfor fungerer de som den perfekte mægler, når det kommer til fred på vejene, da de ikke tager hverken cyklisterne eller bilisternes parti.

Amatøren og Eksperten taler om #sharetheroad m. Casper Svanemose fra Continental
I dette afsnit gør den veltalende Casper Svanemose dig klogere på, hvad #sharetheroad helt præcist går ud på, hvilke tanker der ligger bag og hvilke ambitioner Continental har med kampagnen.

Fra 2neds side kan vi kun opfordre til at skrive under på #Sharetheroad-manifestet, støtte op om kampagnen og agere i trafikken med et mindset om, at vi skal dele vejen. Hvis du følger de seks punkter, der er linet op i manifestet, er du godt på vej.

Lyt med her:
Apple Podcast
Spotify
Soundcloud

Rigtig god fornøjelse. :) 

 #Sharetheroad: sharetheroad.dk/