Amatøren og de danske tourlegender m. Niklas Eg

Velkommen til 2ned-Magasinets nye podcastprogram: ”Amatøren og de danske tourlegender”, som er dedikeret til de danske Tour de France-ryttere. Hos 2ned mener vi, at det er en kæmpestor præstation at blive udtaget- og derefter gennemføre et Tour de France som dansk rytter. Ja, faktisk mener vi, at det er en legendarisk præstation.

Alle unge ryttere drømmer om at deltage i Touren, men det er de færreste, der er dygtige nok til at få muligheden. Og i Danmark kan vi generelt godt blive bedre til at hylde vores helte. Så nu, i forbindelse med den danske tourstart, har vi besluttet os for at hylde alle de danske ryttere, som har kørt og gennemført minimum ét Tour de France. Det gør vi via denne lille portrætserie, hvor vi snakker med de danske tourlegender om deres generelle cykelkarriere, deres oplevelser fra Tour de France, deres  allstar tourhold og meget mere. 

Amatøren og de danske tourlegender m. Niklas Eg
I dette afsnit af ”Amatøren og de danske tourlegender” har vi formidabelt selskab i form af Uno-X-rytteren Niklas Eg. Det er den første i rækken af de danske tourlegender, og det er også indtil videre den eneste aktive rytter, vi har talt med. Niklas Eg giver en fantastisk indsigt i sin foreløbige cykelkarriere, beskriver hvordan man som helt ung rytter, på et stort internationalt hold som Trek, agerer når man bor på værelse med stjernen Bauke Mollema, fortæller om skiftet fra Trek til Uno-X og om den nye start på det nordiske hold, han stiller et allstar-hold udelukkende bestående af danskere og kommer med masser af anekdoter fra livet som professionel cykelrytter. 

Lyt afsnittet her: 
Apple Podcast
Spotify
Soundcloud

Rigtig god fornøjelse! :)