Amatøren og de danske tourlegender m. Brian Vandborg

Velkommen til 2ned-Magasinets tredje afsnit af Tour de France-programmet ”Amatøren og de danske tourlegender”, som er dedikeret til de danske ryttere, der har kørt og gennemført mindst et Tour de France igennem deres karriere.

Dagens gæst er den fantastiske Brian Vandborg. Som i sine ti sæsoner som professionel kørte syv Grand Tours, heraf fire Tour de France. Han kørte på flere af tidens største cykelhold som CSC, Discovery Channel og Liquigas. Senere kørte han på Saxo Bank og Cannondale og har gennem det meste af sin karriere kørt som hjælperytter for verdensklasseryttere som brdr. Schleck, Alberto Contador, Nibali, Basso og Peter Sagan mfl.

Amatøren og de danske tourlegender m. Brian Vandborg

Når han selv fik chancen, kunne han også sagtens levere på et rigtig højt niveau, som da han blev nummer fire på enkeltstarten til VM, da han vandt sine to DM-titler på enkeltstartscyklen, eller som da han tog etapesejre i Tour of Georgia og Tour de I’Ain.

Hør Brian Vandborg gøre dig klogere på en cykelverden, hvor du på meget kort tid, kan gå fra at køre på to af verdens bedste cykelhold til pludseligt at ryge ned på et dansk Continental-hold, hør ham fortælle, hvordan, ikke mindst, menneskelige egenskaber fik ham tilbage på World Touren, og hør om de fire Tour de France han kørte og gennemførte. Hør om det hele og mere til.

Lyt afsnittet her: 
Apple Podcast
Spotify
Soundcloud

Rigtig god fornøjelse.